Coopén på Sula

butikkButikken er selve livsnerven på Sula. Butikken fungerer også som postkontor og bank. Uten den hadde det vært vanskelig å opprettholde bosetningen på øya. Ikke rart at vi alle, både tobente og firbente, elsker Beata, som er daglig leder og driver butikken sammen med Ruth.

Butikken er mer enn et sted du handler. Det er her du stikker innom for å få vite siste nytt, om det er noen endringer i fergetidene eller om den og den er på øya eller på fastlandet nå. Her er en oppslagstavle for viktige meldinger, og ved Kaffebordet blir det lagt ut påmeldingsskjema og annen info om ulike arrangement.

Beata er veldig opptatt av sunt kosthold, og det reflekteres i vareutvalget på butikken. Her finner du varer du ikke hadde forventet på et så lite sted. Utvalget av frukt og grønt er også bra. Dessuten kan du få kjøpt verktøy, maling, endel kjøkkenutstyr og annet det er greit å slippe å dra til fastlandet for å handle.

ÅPNINGSTIDER I SOMMER:

Hverdager 10-16.30

Fredag 10-19

Lørdag 10-15

Søndag 11-14

Det er viktig for Sula at butikken består. Det gjør den så lenge omsetningen er god. Du støtter lokalsamfunnet ved å handle på Coopén på Sula, ikke på fastlandet.