Wold Kysttransport

1-570w

Passer det ikke med fergetidene?

Wold Kysttransport kan hente deg på fastlandet og sørge for at du kommer vel fram til Sula.

WKT as transporterer dere trygt og effektivt med hurtiggående båter mellom øyene rundt Frøya/Hitra og til/fra Trondheim, Værnes, Ørland eller andre anløp etter ønske.

Wold Kysttransport AS tar dere med på øyhopping, havrafting, firmaturer, pub-til-pub-runde, events, ørnesafari, venneturer, RIB-opplevelser, fyrbesøk, havfiske, kamskjelldykking eller strandhogg på den ytterse øy. Med våre to nye og moderne passasjerbåter og vår nye, raske og havgående RIB, er det bare fantasien som setter grenser – vi skreddersyr turer etter dine behov! Båtene er hurtiggående og meget gode sjøbåter, de er utstyrt med vannjet og kan derfor ta dere inn til utilgjengelige og flotte steder. Vi kan ha med 12 passasjerer i hver båt. Fartsområde er 30-50 knop. Båtene har mye uteplass, lavt dekk og dykkerstige, og egner seg derfor veldig godt til mange slags aktiviteter i og nær vannet. Om bord har vi bra lydanlegg med DVD, fersk kaffe, toalett etc.

Noen av våre båter er rigget for sjøarbeide og arbeid under vann og egner seg godt for servicepersonell.

Alle båtene har alle nødvendige tillatelser/passasjersertifikater for å kunne drive passasjertransport. Førerne innehar nødvendige sertifikater og kurs og har lang erfaring som skippere. Båtene er utstyrt med godkjent redningsutstyr som redningsflåter og nødpeilesender med mer for å ivareta sikkerheten.

Dessuten kjører Wold legebåten – så skulle uhellet være ute er vi sikret trygg transport til lege.

Les mer her.